Muntenautomaat verhuur

De muntenautomaat van Moneylogistics is speciaal ontworpen voor gebruik op evenementen. De muntenautomaat werkt op hoge snelheid en voorziet zowel de bezoeker als de organisator van meer gemak. De muntenautomaat geeft tevens eenvoudig inzicht in de verkoopcijfers.

De volautomatische units geven munten uit door betaling via pinpas of cash geld, deze twee betaalsystemen zijn per unit van elkaar gescheiden, hierdoor kan Moneylogistics de veiligheid, de doorstroming en het betaalgemak van de bezoekers garanderen.

cropped-IMG_0570.jpgMoneylogistics muntautomaat huren

Werking muntenautomaat:

Voor de werking van de automaten is een stroomvoorziening nodig,  voor de pin-mogelijkheden tevens een internetverbinding. Tegen meerprijs kunnen wij een (satelliet)internetverbinding mee leveren.  Na betaling zal de automaat de waarde in munten aan de bezoeker uitkeren.

Geldstroom (pin waarden) muntenautomaat:

webversie- geldstroom muntenautomaat

 

Cash:

De muntautomaat accepteert enkel biljetten van €10,00, €20,00 en €50,00, geen muntgeld. De automaat geeft doorgaans geen wisselgeld retour.

Pin:

De muntenautomaat biedt 4 keuzemogelijkheden die volledig in te stellen zijn naar wens van de organisatie.

Voordelen muntenautomaat:

– Twee muntuitgifte punten per unit
– Acceptatie van pinbetaling of cashbetaling
– Minder kans op fouten en fraude
– Snelle doorloop van muntverkoop
– nauwelijks voorbereidingstijd
– Afhandeling en afromen sneller en veiliger
– Verkoopstatistieken

De automaat kan twee typen munten uitgeven, de breekmunt of een ronde munt.  Breekmunten kunnen in verschillende varianten geleverd worden. Per strip van 3 tot 6 munten, in stappen van een halve munt en natuurlijk zijn alle type munten geschikt voor uw eigen ontwerp.

Servicemedewerker:

In de ontwerpfase van uw evenement kan onze servicemedewerker al meedenken over het inzetten van kassa-units, muntenautomaten en andere betaalmogelijkheden.

De muntenautomaten worden nooit zonder een servicemedewerker verhuurd.

Tijdens uw evenement zal de servicemedewerker aanwezig zijn ter ondersteuning van uw eigen medewerkers. Tijdens zijn aanwezigheid kan hij u inzicht geven in de real-time statistieken, de muntenautomaten operationeel houden en storingen door bijvoorbeeld onverhoopte stroom of internet onderbrekingen verhelpen.

Moneylogistics heeft een vrijstelling van de Nederlandsche Bank.

breekmunten blauw muntenautomaatbreekmunten blauw