Geldautomaat huren hoe werkt dat?

Een mobiele geldautomaat op uw evenement hoe werkt dat?

Vanaf het moment dat een klant geld uit de pinautomaat haalt, begint u met geld besparen. Geld dat uit de mobiele geldautomaat gehaald wordt, wordt zo spoedig mogelijk elektronisch op uw bankrekening bijgeschreven. Dus u hoeft zich hierover geen zorgen meer te maken. Omdat u gelden die binnen komen via uw kassa of muntenautomaten direct teruggesluisd en “opnieuw verdeelt” onder uw gasten, verhoogt dit systeem direct de veiligheid van de gasten en de organisatie!

De eerste verhuurder van tijdelijke mobiele geldautomaten

Met de Moneylogistics mobiele pinautomaat hoeft u geen tijd meer te verspillen aan geldtransport naar de bank. Uw geld wordt elke keer automatisch veilig en tijdig bijgeschreven op uw rekening. Uw gasten profiteren van snelle, veilige en gemakkelijke toegang tot contant geld, wat uiteindelijk zal leiden tot extra aankopen tijdens uw evenement. In het onderstaande schema ziet u hoe het geld waarmee u de geldautomaat vult, op uw bankrekening terechtkomt. Echt eenvoudig.

Geldautomaten worden ook los verhuurd.

Schema_geldautomaat

Geldstroom geldautomaat huren

Ons doel

Ons doel is dat iedereen tijdens een evenement toegang heeft tot zijn of haar geld en we werken er hard aan om dit waar te maken. We leveren naast mobiele geldautomaten ook muntenautomaten en pin apparaten aan organisatoren en we hebben onze organisatie zo ontwikkeld dat wij u maximale efficiëntie kunnen bieden.

Wanneer u een van onze mobiele geldautomaten huurt, bent u verzekerd van een up-to-date betaalsysteem tijdens het evenement. Onze servicemedewerker zal persoonlijk met u samenwerken om te zorgen dat alles soepel en naar tevredenheid verloopt. Om dit te bewerkstelligen is Moneylogistics altijd bereikbaar om u te helpen en te woord te staan, 365 dagen per jaar, 24 uur per dag!

Filosofie geldautomaat huren

Voor meer informatie over het huren van een mobiele geldautomaat of het huren van muntenautomaten kunt u contact opnemen via ons contact formulier.

Moneylogistics heeft een vrijstelling van de Nederlandse Bank.

eurobanner horizontaal