Geldautomaat huren

geldautomaat-flappentap-hurenGeld nodig? Nog niet zo heel lang geleden was in bijna elke stad of dorp is wel een geld-pinautomaat te vinden, maar met het verdwijnen van banken in de steden en dorpen zijn ook steeds minder pinautomaten te vinden waar men contant geld kan opnemen. Om dan aan cash-geld te komen moet je al snel naar een regio bank welke vaak kilometers verderop is. Het niet aanwezig zijn van een bak of geldautomaat heeft direct invloed op de bezoekersaantallen van evenementen en de gerealiseerde omzetten. Het huren van een tijdelijke “flappentap”is dan een ideale oplossing.

geldautomaat-sport-evenement

Een mobiele geld-automaat / flappentap huren is heel eenvoudig te regelen via Moneylogistics, een mailtje sturen is al bijna genoeg.

Het vullen van de mobiele geldautomaat gaat eenvoudig met geld dat je tijdens uw evenement reeds ontvangen heeft, maar wij kunnen het geld ook voor je verzorgen. Heeft u een themafair, kermis, consumentenbeurs of een ander evenement waar cash-geld nodig is door uw bezoekers? Dan is een mobiele geldautomaat een perfecte oplossing.

Een mobiele geld-automaat huren hoe werkt dat? lees hier een uitgebreide uitleg over het huren en hoe de geldstromen verwerkt worden.

Moneylogistics heeft een vrijstelling van de Nederlandsebank.

eurobanner horizontaal