Betaalsystemen pinapparaat huren & cashmanagement voor evenementen
home   /   cashmanagement

Cashmanagement


Cashmanagement, financieel management voor evenementen en festivals. Moneylogistics kan uw volledige cashflow verzorgen vanaf het eerste moment tot en met het geld afstorten bij de bank. Maar daar houdt het niet op. Daags na het evenement leveren wij de volledige managementinformatie van uw evenement.

Cashmanagement
De verzorging van het financiële management is meer dan alleen het beheer van contantgeld of munten. Zo verzorgen wij instructies voor de kassamedewerkers, het barpersoneel en o.a. runners. Van de uitleg en instructie van een pinapparaat tot hoe men valsgeld kan herkennen. Moneylogistics ondersteunt en helpt evenementen organisatoren een gezond en veilig beheer van alle geldstromen te hebben en te behouden.

Realtime inzicht
Een goed beheer van uw cashmanagement betekent ook 24 uur per dag inzicht in de financiële informatie van het evenement. Hiermee heeft de evenementen organisator handvatten om bij te sturen waar nodig en het evenement financieel gezond te houden. Of het nu gaat om muntenautomaten, geldautomaten of bemande kassa’s, Moneylogistics heeft op ieder gewenst moment alle cijfers van uw evenement overzichtelijk en kan deze ter plekke printen en- of mailen.

Valsgeld
Valsgeld en hoe kan je dit herkennen? De Nederlandsche Bank heeft hiervoor een handige online tool ontwikkeld. Klik hier voor meer informatie.
Moneylogistics heeft een vrijstelling van de Nederlandsche Bank.