Betaalsystemen pinapparaat huren & cashmanagement voor evenementen
home   /   pinapparaat-huren

Pinapparaat huren

Volgende
pinautomaat1-300x264.jpg
Tijdens uw festival of evenement is een goed beheer van uw geldstromen een must. Om de bezoekers van uw evenement beter van dienst te kunnen zijn, zijn pinapparaten de ideale oplossing om uw geldstroom overzichtelijk en beheersbaar te houden. Een bijkomend voordeel hiervan is dat u minder contant geld op uw evenementen terrein heeft liggen.

De pinapparaten van Moneylogistics accepteren zowel bankpassen (VPay en Maestro) als diverse creditcards zoals Visa en Mastercard.

 

Pinapparaten: 
Moneylogistics heeft in beginsel 2 type pinapparaten in de verhuur: 

Vast pinapparaat (I-Pin)
Dit is een 2-delig pinapparaat welke bestaat uit een medewerkersdeel en een klantendeel. Voor de werking van dit apparaat dient deze van stroom te worden voorzien en middels een UTP-kabel op internet aangesloten te worden. Dit pinapparaat is uitermate geschikt voor balie-verkoop van bijvoorbeeld munten of entreebewijzen.

Mobiel pinapparaat (G-Pin en W-Pin)
Dit pinapparaat bestaat slechts uit 1 deel en is om beurten het medewerkersdeel en klantendeel. Het apparaat zal tijdens de transactie dan ook over en weer gaan tussen verkoper en klant. Dit maakt dat de duur van de betaling iets langer de tijd neemt. Het voordeel van dit apparaat is dat het apparaat een eigen GPRS verbinding heeft en een accu waardoor deze snoerloos is. Verkopers kunnen dus met dit apparaat van plaats veranderen indien dit gewenst is zoals dat bijvoorbeeld op een terras gebeurt.
Deze mobiele oplossing kunnen wij ook leveren met een WIFI optie. 


Verbindingen:

Voor een optimale werking van het pinapparaat is een stabiele internet verbinding nodig. Hiervoor zijn grofweg vier opties te bedenken.

  • Via het GSM netwerk 
  • Via vaste internetaansluiting (UTP)
  • Via WIFI
  • Via satelliet

Afhankelijk van uw evenement en situatie kan een optimale verbinding voor u gerealiseerd worden. Voor satelliet verbindingen werken wij samen met een gespecialiseerd bedrijf die de verbinding tot stand brengt.